OVAJ MUŠKARAC NIKAD NIJE OPRAO POLNI ORGAN, IAKO JE IMAO ODNOSE SA 40 ŽENA: Doktori se šokirali kad su čuli i ZAŠTO
Nije prao polni organ, Foto: Printscreen/Youtube/Stock Queen

pažnja

OVAJ MUŠKARAC NIKAD NIJE OPRAO POLNI ORGAN, IAKO JE IMAO ODNOSE SA 40 ŽENA: Doktori se šokirali kad su čuli i ZAŠTO

Došao je u kliniku žaleći se da ima "gadan miris" tamo dolje, kao i bol i iritaciju na vrhu organa zadnjih šest do devet meseci

Objavljeno: 13:47h

.

Momak po imenu Zak (28) je pre četiri godine pred kamerama popularne britanske televizijske emisije "The Se* Clinic" priznao da nikada nije očistio kožicu na vrhu polnog organa, ali da je i pored toga spavao sa velikim brojem žena. Baš zbog činjenice da godinama ima se***alne odnose, Zak je tada posetio dr. Naomi Suton - doktorku i voditeljicu pomenute emisije, uveren da ga je "alatka izdala" jer zbog preuske kožice na vrhu nije mogao da doživi orgazam.

Pomislio je da problem leži i u tome što mu možda organ još raste, te da kožica ne može da prati taj tempo. Međutim, pregled doktorke Naomi otkrio je da je Zak imao ozbiljan slučaj smegme - nakupljanja mrtve kože i vlage - zbog čega mu je kožica bila preosetljiva.

Smegma je sirasta supstanca, a može se nakupiti ako muškarac svaki dan ne pere svoj polni organ. To je prirodno lubrikant koje ga drži vlažnim, a nalazi se na vrhu, kao i ispod kožice. Ako smegma počne da se nakuplja, može imati neprijatan miris, sprečiti lako povlačenje kožice, podstaći razvoj bakterija a i dovesti do crvenila i upale vrha.

Zak je posebno šokirao doktorku kada je priznao da mu niko nikada nije rekao te da nije znao da i taj deo treba oprati.

Imao bolan pregled

Došao je u kliniku žaleći se da ima "gadan miris" tamo dolje, kao i bol i iritaciju na vrhu organa zadnjih šest do devet meseci.

U bolnici se najpre sreo s medicinskom sestrom Sarom, kojoj je rekao da nakon odnosa mora da "vrati" kožicu na svoje mesto. Ponekad bi to bilo lako, ali kako je rekao nekad su znali da prođu dani i dani pre nego što bi uspeo da je vrati.

Sara je potom Zaka uputila kod dr. Naomi, koja je pokušala da pregleda njegov polni organ, međutim, to mu je uzrokovalo previše bola. Na kraju je bio prisiljen da "uzme stvar u svoje ruke", ali ni sam nije uspeo do kraja da povuče kožicu na pa je priznao da to nikad nije ni mogao.

"Previše je osetljiv deo da ga perem sapunom"

Nakon što mu je dijagnostifikovana smegma, sestra Sara je upitala Zeka koliko se često pere "tamo dole". On im je tada objasnio da svakodnevno pere spoljni deo i testise, ali da mu je ispod kožice suviše osetljivo da bi ga čistio sapunom.

"Ako danas ništa drugo nisi naučio, imaj na umu samo ovo, peri svoj organ", rekla mu je Sara pri odlasku iz ordinacije, dok je Zak obećao da će se u budućnosti bolje brinuti o higijeni.

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/ Blic /24sata/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.